Yıl Sonu Beceri Sınavları (11 ve 12. Sınıflar)

11 ve 12. sınıf öğrencilerimizin yıl sonu beceri sınavları 5-10 Haziran 2023 tarihleri arasında alan öğretmenleri tarafından kamera kaydı ile uygulamalı şekilde yapılacaktır.

25.05.2023 281

11. sınıf öğrencilerimiz yıl sonu beceri sınavından başarılı olmaları halinde KALFALIK BELGESİ almaya hak kazanacaklardır. 12. sınıf öğrencilerimiz yıl sonu beceri sınavından başarılı olmaları halinde ise USTALIK BELGESİ almaya hak kazanacaklardır. Yıl sonu beceri sınavları alan öğretmenleri tarafından yapılacak ve KAMERA kaydına alınacaktır. Öğrencilerimiz beceri sınavına girmeden önce İŞLETME DOSYASI'nı alan öğretmenlerine teslim etmek zorundadırlar. İŞLETME DOSYASI'nın %20'si ile BECERİ SINAVI'nın %80'ni alınarak ortalama sınav puanı hesaplanır. Yıl sonu beceri sınavlarına ilişkin detaylı bilgi ALAN ÖĞRETMENLERİNDEN alınabilir. Sınava girecek tüm öğrencilerimize BAŞARILAR DİLİYORUZ.

Sınav takvimi PDF formatında olup erişmek için tıklayınız.

Adres:
Rosvita Timur İmrağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Muratçeşme Mah. Nazenin Sok. No8/2 Büyükçekmece / İSTANBUL