Şubat-2022 Sorumluluk Sınavları

2022 Yılı Şubat Dönemi Sorumluluk Sınavları 9-13 Şubat 2022 tarihleri arasında yapılacaktır.

04.02.2022 787

Alt sınıflardan sorumlu dersi olan öğrencilerin mutlaka sorumlu derslerini bilmeleri ve belirtilen tarih ve saatte sınava girmeleri gerekmektedir. Sorumlu dersi olan öğrencilerin mezuniyet işlemleri yapılamamaktadır. Öğrencilerin sorumlu oldukları dersleri ve sınavların yapılacağı tarih ve saatler ek listelerde gösterilmiştir. Okul panolarına sınav listeleri asılmıştır. Öğrencilerin okul idaresinden, öğretmenlerden ve okul internet sitesinden bilgi alıp SORUMLULUK SINAVLARINA girmesi önem arz etmektedir.

ÖĞRENCİ LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

SINAV TARİH VE SAATLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Adres:
Rosvita Timur İmrağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Muratçeşme Mah. Nazenin Sok. No8/2 Büyükçekmece / İSTANBUL