Kasım-2021 Sorumluluk Sınavları

Bakanlığımız tarafından bu yıla mahsus olmak üzere Kasım döneminde SORUMLULUK SINAVLARI yapılacaktır. SORUMLULUK SINAVLARI 22-26 Kasım 2021 tarihleri arasında aşağıda verilen program doğrultusunda yapılacaktır.

18.11.2021 660

Alt sınıflardan zayıf-sorumlu dersi olan öğrencilerin mutlaka bu sınav döneminde sınavlara girerek sorumluluktan kurtulmaları esastır. Öğrenciler ilk olarak aşağıda yayınlanan listeden isimlerini bulmaları ve isimlerinin karşılarında yazan derslerden sorumluluk sınavlarına girmeleri gerekmektedir. Eğer listede isminiz varsa mutlaka sınav programına bakarak belirtilen gün ve saatte okulda hazır bulunmanız gerekmektedir. Sorumluluk sınavlarına girecek tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

ÖĞRENCİ LİSTESİ ALFABETİK SIRAYA GÖRE SIRALANMIŞ OLUP İSMİNİZİ KONTROL ETMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ.

LİSTEDE İSMİNİZ VARSA SINAVLARA GİRMENİZ GEREKİYOR. SINAV GÜN VE SAATLERİNİ ÖĞRENMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ.

Adres:
Rosvita Timur İmrağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Muratçeşme Mah. Nazenin Sok. No8/2 Büyükçekmece / İSTANBUL