İSTANBUL / BÜYÜKÇEKMECE - Büyükçekmece Mesleki Eğitim Merkezi

Büyükçekmece Mesleki Eğitim Merkezi

(212) 861 44 91- Gsm: 0553 492 91 00
Adres
Mimar Sinan Merkez Mah. İçel Cad. NO 26 / B Akçansa Çimento Fab. karşısı BÜYÜKÇEKMECE/İSTANBUL
Vizyon
Uluslararası standartlarda bilgi ve teknolojiyi uygulayan ve geliştiren lider Eğitim Merkezi olmak.
Misyon
Çağın; sosyal, kültürel, sanatsal ve teknolojik imkanlarından yararlanarak; Ahilik kültürünü benimsemiş, nitelikli teknik eleman ve işveren yetiştirmek için varız.
Başarılar
Merkezimiz 3308 sayılı Mesleki Eğitim Kanunu çerçevesinde aşağıda sıralanan eğitimlerin yürütülmesinde aktif olarak görev almaktadır. Bunlar; 1- Çıraklık (Kalfalık) Eğitimi 2- Ustalık eğitimi 3- Usta Öğreticilik Eğitimi 4- İş Sağlığı ve Güvenliği (Mesleki Yeterlik) Eğitimi 5- Geliştirme ve Uyum Kursları Eğitimi 6- Beceri Meslek Kursları Eğitimi, 7- Açık Öğretim Lisesi Kayıtları Merkezimiz yukarıda yer alan eğitim faaliyetleri yanında Esnaf ve Zanaatkârlarımıza yönelik dışardan Kalfalık, Ustalık, İşyeri Açma belgelerini edinme başvurularında DENKLİK Merkezi olarak hizmet vermektedir. Merkezimiz, İlçemiz yetişkinlerine yönelik Sanat ve Tasarım alanında Sulu Boya Resim, Gravür ve Resim Sanat Eğitimi dallarında Beceri Meslek Eğitimi faaliyetlerini sürdürerek “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” etkinlikleri çerçevesinde bir hafta boyunca Sanat ve Tasarım Sergisi açmış ve bu etkinlik yerel basınımızda övgüyle yer almıştır.
Rehber Öğretmen :
Derslik :8<
Müzik Sınıfı :
Resim Sınıfı :
Öğretim Şekli :Tam Gün
08:40 (Ders Giriş Saati) 17:00 (Ders Bitiş Saati)
Kalorifer
ADSL (1 Mbit)
Pansiyon Bilgileri
Ulaşım
E-5 Üzeri ulaşım araçları-DURAKLAR: AKÇANSA FAB. DURAĞI- E-5 ÇATALCA SAPAĞI 400 M. GÜLTUR (YENİ ) SAN STS. KARINCA LOJİSTİK
Yerleşim Yeri